DANIE I
Krem z pieczarek z grzankami /Rosół z makaronem
Pierś z kurczaka w sosie śmietanowym
Cielęcina pieczona w estragonie
Ziemniaki puree
Warzywa gotowane na parze
DANIE II
Boeuf strogonoff
Bułeczki
DANIE III
Schabowy smażony na złoto
Kapusta zasmażana po polsku
Ziemniaki z koperkiem
Surówka coleslaw
DANIE IV
Barszczyk czerwony z kołdunami
SAŁATKI
Warzywna polska
Francuska
Śledziowa
PRZYSTAWKI ZIMNE
Schab po warszawsku z delikatnym musem chrzanowym
Śledź w oleju z cebulką
Rolmopsy zawijane
Matyjas w śmietanie z antonówką
Róże z łososia z zielonym pieprzem i cytrynką
Rożki z szynki Babuni ze szparagami w delikatnej galarecie
Ryba po grecku
Tymbaliki drobiowe z cytryną
Jajka faszerowane w trzech smakach i kolorach
Ziołowe kotleciki z fetą i żurawiną
PIECZYSTE I WĘDLINY
Schab karkowy pieczony z czosnkiem
Boczek w majeranku
Schab w śliwkowych okularach
Salami
Kabanosy
Pasztet z kaczki
Polędwica sopocka
Bekon wędzony
WARZYWA I PIKLE
Ogrody warzywne
z ziołowymi dipami
Pomidor z cebulką i szczypiorkiem
Ogórek konserwowy
Pieczarki marynowane
Papryka w occie
DODATKI
Bułeczki bankietowe
Wybór chlebów pszennych i razowych
Owoce sezonowe i cytrusowe
Masło
SOSY
chrzanowy, jogurtowy, tatarski
NAPOJE (bez ograniczeń)
Coca Cola
Fanta
Sprite
Woda gazowana/nie gazowana
Soki
Kawa
Herbata
CIASTA
Szarlotka w dwóch smakach
Sernik z brzoskwinią
Sernik wiedeński
Keks
Kruche babeczki śmietankowe z owocami
Mini pączki lukrowane w papilotach
TORTY(do uzgodnienia)
Płonący tort śmietanowy wielopoziomowy dekorowany owo