Menu II

DANIE I
Krem z pieczarek z grzankami /Rosół z makaronem
Pierś z kurczaka w sosie śmietanowym
Cielęcina pieczona w estragonie
Ziemniaki puree
Warzywa gotowane na parze

DANIE II

Boeuf strogonoff
Bułeczki

DANIE III

Schabowy smażony na złoto
Kapusta zasmażana po polsku
Ziemniaki z koperkiem
Surówka coleslaw

DANIE IV

Barszczyk czerwony z kołdunami

SAŁATKI

Warzywna polska
Francuska
Śledziowa

PRZYSTAWKI ZIMNE

Schab po warszawsku z delikatnym musem chrzanowym
Śledź w oleju z cebulką
Rolmopsy zawijane
Matyjas w śmietanie z antonówką
Róże z łososia z zielonym pieprzem i cytrynką
Rożki z szynki Babuni ze szparagami w delikatnej galarecie
Ryba po grecku
Tymbaliki drobiowe z cytryną
Jajka faszerowane w trzech smakach i kolorach
Ziołowe kotleciki z fetą i żurawiną

PIECZYSTE I WĘDLINY

Schab karkowy pieczony z czosnkiem
Boczek w majeranku
Schab w śliwkowych okularach
Salami
Kabanosy
Pasztet z kaczki
Polędwica sopocka
Bekon wędzony

WARZYWA I PIKLE

Ogrody warzywne
z ziołowymi dipami
Pomidor z cebulką i szczypiorkiem
Ogórek konserwowy
Pieczarki marynowane
Papryka w occie

DODATKI

Bułeczki bankietowe
Wybór chlebów pszennych i razowych
Owoce sezonowe i cytrusowe
Masło

SOSY

chrzanowy, jogurtowy, tatarski

NAPOJE (bez ograniczeń)

Coca Cola
Fanta
Sprite
Woda gazowana/nie gazowana
Soki
Kawa
Herbata

CIASTA

Szarlotka w dwóch smakach
Sernik z brzoskwinią
Sernik wiedeński
Keks
Kruche babeczki śmietankowe z owocami
Mini pączki lukrowane w papilotach

TORTY(do uzgodnienia)

Płonący tort śmietanowy wielopoziomowy dekorowany owo