Menu I

DANIE I PRZYSTAWKI ZIMNE
Rosół z makaronem
Indyczka w borówkach z brzoskwiniami
Ziemniaki puree
Surówka coleslav
Śledź w oleju z cebulka
Rolmops
Matyjas w śmietanie z antonówką
Schab po warszawsku z delikatnym masłem chrzanowym i szczypiorkiem
Pierś kurczęcia faszerowana gęsim pasztetem w orzechach włoskich
Roladki z łososia z cytryną w chruście koperkowym
Jajka faszerowane szynką
Jajka z pastą serową
Tymbaliki drobiowe z cytryną
DANIE II PIECZYSTE I WĘDLINY
Żur polski z jajem i kiełbasą Karkówka pieczona
Boczek pieczony w majeranku
Pasztet drobiowy
Salami
Kabanosy
Szynka z komina
Baleron
DANIE III WARZYWA I PIKLE
Pierś z kurczęcia z pieczarkami w śmietanie skapana
Kluski śląskie
Bukiet surówek
Pomidor z cebulka
Ogórek zielony
Papryka konserwowa
Pieczarki marynowane
Ogórek konserwowy
DANIE IV DODATKI
Barszcz czerwony z uszkami Pieczywo mieszane
Masło
Sosy ( tatarski, chrzanowy )
Owoce sezonowe
Patery ciast domowych
SAŁATKI NAPOJE
( 1,5 litra/osobę)
Jarzynowa tradycyjna
Hawajska
Grecka
Coca-cola
Fanta
Sprite
Woda gaz./nie gaz.
Soki owocowe
Kawa
Herbata

Cena od 145 zł od osoby