Menu wigilijne III

Bufet ciepły

Barszcz czerwony z uszkami
Fileciki z pstrąga na ratatouille warzywnym
Kapusta wigilijna z kurkami
Zapiekane naleśniki z wędzonym łososiem i szpinakiem
Ziemniaczki pieczone z rozmarynem

Bufet zimny

Śledzie w śmietanie z cebulką i świeżą kolendrą
Łosoś pieczony w galarecie z cytrynką
Karp po żydowsku z migdałami i rodzynkami
Sałatka śledziowa z pieczonymi ziemniaczkami
Sałatka Wigilijna jarzynowa
Sałatka z brokuł i płatków migdałowych z sosem majonezowym
Sznycelki drobiowe podane z sosem żurawinowym
Półmiski mięs pieczonych i wędlin
Bułeczki bankietowe
Masło
Pikle
Sosy, dodatki

Desery

Sernik
Makowiec
Keks

W koszt menu wliczone zostały:

Obrusy, dekoracyjna aranżacja stołów,
zastawa bufetowa (talerzyki, sztućce itp.)
sprzęt do serwowania dań ciepłych, transport potraw
nadzór przez cały czas trwania przyjęcia

Stawki obowiązują od 20 osób.
Przy mniejszej ilości osób stawki ustalane indywidualnie.