Przekąski zimne
Ogród jaj kolorowych na dywanie z rzeżuchy
Wielkanocne jajka faszerowane w trzech smakach i kolorach
Tatar siekany z łososia z kaparami i cytryną
Półmiski mięs pieczonych i wędlin na dywanie z sałat i kiełków
/schab w śliwkowych okularach, karkówka w ziołach, wybór pasztetów, wieprzowe szynki i schaby, polędwice i balerony, salami i kabanosy, boczek w majeranku/
Specjał z soli atlantyckiej pod pierzynką z pora i marchewki
Terrina z łososia z kaparami
Aksamitna pasta jajeczno-łososiowa podana na plastrach faszerowanej ryby
Sałatki:
Szpinakowa z jajkiem i bekonowymi chipsami
Świąteczna sałatka jarzynowa dekorowana kiełkami
Sałatka wiosenna z nowalijkami
Dania ciepłe
Zupa z grzybów leśnych z łazankami
Białe kiełbaski w szalu z wędzonego boczku
Kaczka pieczona, luzowana z jabłkiem i żurawiną
Grillowany łosoś norweski z dipem czosnkowym
Ziemniaczki pieczone
Kopytka
Warzywa gotowane na parze
Wybór surówek
Dodatki
Pieczywo mieszane w szerokim asortymencie
Bułeczki bankietowe pszenne i grahamki
Masełko śmietankowe
Sosy: tatarski, chrzan, ćwikła
Desery
Słodkie babeczki śmietankowe dekorowane owocami
Mazurki wielkanocne
Baby drożdżowe
Serniki