Przekąski zimne
Roladki rybne podane z ćwikłą
Kolorowe jajka wielkanocne faszerowane w trzech smakach i kolorach
Półmiski mięs pieczonych i wędlin
/ karkówka, wieprzowe szynki i schaby, polędwice i balerony, salami i kabanosy/
Królewskie roladki z łososia z fetą, koperkiem i cytrynką
Duet grillowanych łososia i dorsza z limonką
Jaja z majonezem, szczypiorkiem i kiełkami
Sałatki
Świąteczna sałatka jarzynowa dekorowana kiełkami
Jajeczna z kolorowymi nowalijkami
Skandynawska sałatka z grillowanym łososiem
Dania ciepłe
Barszcz biały gotowany na wędzonce ze śmietaną
Pieczeń z polędwiczek wieprzowych w sosie śliwkowym z kopytkami domowymi i warzywami z pary
Białe kiełbaski marynowane w winie pieczone z tymiankiem, rozmarynem i cebulką
Ziemniaki opiekane w ziołach
Bukiet surówek
Dodatki
Pieczywo staropolskie w szerokim asortymencie
Bułeczki bankietowe pszenne i grahamki
Sosy: tatarski, chrzan, ćwikła
Desery
Baby drożdżowe
Sernik staropolski
Mazurek regionalny