Menu Śniadania Wielkanocnego lV

Przekąski zimne

Roladki rybne podane z ćwikłą

Kolorowe jajka wielkanocne faszerowane w trzech smakach i kolorach

Półmiski mięs pieczonych i wędlin

/ karkówka, wieprzowe szynki i schaby, polędwice i balerony, salami i kabanosy/

Królewskie roladki z łososia z fetą, koperkiem i cytrynką

Duet grillowanych łososia i dorsza z limonką

Jaja z majonezem, szczypiorkiem i kiełkami

Sałatki

Świąteczna sałatka jarzynowa dekorowana kiełkami

Jajeczna z kolorowymi nowalijkami

Skandynawska sałatka z grillowanym łososiem

Dania ciepłe

Barszcz biały gotowany na wędzonce ze śmietaną

Pieczeń z polędwiczek wieprzowych w sosie śliwkowym z kopytkami domowymi i warzywami z pary

Białe kiełbaski marynowane w winie pieczone z tymiankiem, rozmarynem i cebulką

Ziemniaki opiekane w ziołach

Bukiet surówek

Dodatki

Pieczywo staropolskie w szerokim asortymencie

Bułeczki bankietowe pszenne i grahamki

Sosy: tatarski, chrzan, ćwikła

Desery

Baby drożdżowe

Sernik staropolski

Mazurek regionalny