Wykwintny (min. 80 osób)
Przekąski zimne:
- wieprzowe polędwiczki faszerowane w szalu z liści pora
- roladki z łososia wędzonego z serem feta w koperkowym chruście z limonką
- pasztet francuski z zielonym pieprzem pod pieczarką marynowaną
- listki z piersi kurczęcia w sezamie i selerze naciowym
- pałki z kurczaka po syczuańsku na ostro
- mięsa pieczone i wędliny w ogrodzie z sałaty i kiełków na lustrach serwowane
Sałatki i surówki:
- sałatka wersalska z szalotkami i rodzynkami skąpanymi w białym winie
- mix sałat z cebulką, kolorowymi paprykami, smażoną wątróbką z winegrettem malinowym
- świeży szpinak z wędzonką krotoszyńską z grzankami i jajkiem skropiony balsamico
- surówka z marchewki z porem i chrzanem
Warzywa i pikle:
- warzywne ogrody z ziołowymi dipami
- papryka marynowana
- śliwki w occie
- ogórek konserwowy
- pieczarki marynowane
Dania ciepłe:
- polędwiczki wieprzowe w grzybach leśnych i śmietanie skąpane
- kaczka po staropolsku z jabłkiem (luzowana)
- do kaczki buraczki
- ziemniaki z koperkiem
Dodatki:
- pieczywo staropolskie w szerokim asortymencie
- bułeczki bankietowe pszenne i grahamki
Sosy: tatarski, chrzan, ćwikła
Desery:
- wybór ciast polskich: serniki, szarlotki, mini pączki lukrowane w papilotach, kruche babeczki śmietankowe dekorowane owocami, mini ptysie i eklerki
- owoce filetowane skropione likierem
- kompozycje owoców sezonowych i południowych
Napoje:
- kawa/herbata
- cukier, mleczko, cytrynka
- woda niegazowana
- soki owocowe