Bufet III

Wykwintny (min 50 osób)

Przekąski zimne:

  • schab po warszawsku z delikatnym masłem chrzanowym dekorowany szczypiorkiem
  • owoce morza w musie czosnkowym z ziołami
  • mozzarella z pomidorami w sosie Pesto
  • jajka faszerowane /łososiem, szynką i brokułami/
  • kurczak faszerowany śliwkami i morelami
  • deski pieczystych i wędlin na dywanie z sałat

Sałatki i surówki:

  • sałata paryska z wędzonym boczkiem, serem żółtym oraz winegrettem
  • hawajska z kurczakiem wędzonym, ryżem, kukurydzą i ananasem z sosem majonezowo ananasowym
  • surówka colleslav z białej kapusty z marchewką

Warzywa i pikle:

  • warzywne ogrody z ziołowymi dipami
  • śliwki w occie
  • ogórek konserwowy
  • pieczarki marynowane

Dania ciepłe:

  • krem z borowików z grzankami
  • polędwiczki wieprzowe w miodzie pitnym „dwójniaku”
  • kluseczki półfrancuskie
  • marchewka „baby” glazurowana

Dodatki:

  • pieczywo staropolskie w szerokim asortymencie
  • bułeczki bankietowe pszenne i grahamki

Sosy: tatarski, chrzan, ćwikła

Desery:

  • wybór ciast polskich
  • owoce filetowane skropione likierem

Napoje:

  • kawa/herbata
  • cukier, mleczko, cytrynka
  • woda niegazowana
  • soki owocowe