Wykwintny (min 50 osób)
Przekąski zimne:
- schab po warszawsku z delikatnym masłem chrzanowym dekorowany szczypiorkiem
- owoce morza w musie czosnkowym z ziołami
- mozzarella z pomidorami w sosie Pesto
- jajka faszerowane /łososiem, szynką i brokułami/
- kurczak faszerowany śliwkami i morelami
- deski pieczystych i wędlin na dywanie z sałat
Sałatki i surówki:
- sałata paryska z wędzonym boczkiem, serem żółtym oraz winegrettem
- hawajska z kurczakiem wędzonym, ryżem, kukurydzą i ananasem z sosem majonezowo ananasowym
- surówka colleslav z białej kapusty z marchewką
Warzywa i pikle:
- warzywne ogrody z ziołowymi dipami
- śliwki w occie
- ogórek konserwowy
- pieczarki marynowane
Dania ciepłe:
- krem z borowików z grzankami
- polędwiczki wieprzowe w miodzie pitnym „dwójniaku”
- kluseczki półfrancuskie
- marchewka „baby” glazurowana
Dodatki:
- pieczywo staropolskie w szerokim asortymencie
- bułeczki bankietowe pszenne i grahamki
Sosy: tatarski, chrzan, ćwikła
Desery:
- wybór ciast polskich
- owoce filetowane skropione likierem
Napoje:
- kawa/herbata
- cukier, mleczko, cytrynka
- woda niegazowana
- soki owocowe