Przekąski zimne:
- roladki z łososia norweskiego w koperkowym chruście
- jajka faszerowane w trzech smakach i kolorach /szynki, sera i pieczarek/
- ryba po grecku
- polędwiczki z kurczęcia w sezamie
- schabowa rolada z brokułami
Sałatki i surówki:
- brokułowa z serem feta, papryką i prażonymi migdałami w sosie jogurtowo majonezowym
- tradycyjna jarzynowa dekorowana kiełkami rzodkiewki
- surówka z kapusty pekińskiej z warzywami w jogurtowym dressingu
Warzywa i pikle:
- świeży pomidor z cebulką i szczypiorem
- pieczarki marynowane
- ogórki konserwowe
Dania ciepłe:
- żurek z jajkiem i białą kiełbasą
- szynka wieprzowa w sosie śliwkowo pomidorowym
- ryż kolorowy
- brokuły gotowane na parze
Dodatki:
- pieczywo staropolskie w szerokim asortymencie
- bułeczki bankietowe pszenne i grahamki
Sosy: tatarski, chrzan
Desery:
- wybór ciast polskich
- bukiet owoców sezonowych
Napoje:
- kawa/herbata
- cukier, mleczko, cytrynka
- woda niegazowana
- soki owocowe