Bufet II

Przekąski zimne:

  • roladki z łososia norweskiego w koperkowym chruście
  • jajka faszerowane w trzech smakach i kolorach /szynki, sera i pieczarek/
  • ryba po grecku
  • polędwiczki z kurczęcia w sezamie
  • schabowa rolada z brokułami

Sałatki i surówki:

  • brokułowa z serem feta, papryką i prażonymi migdałami w sosie jogurtowo majonezowym
  • tradycyjna jarzynowa dekorowana kiełkami rzodkiewki
  • surówka z kapusty pekińskiej z warzywami w jogurtowym dressingu

Warzywa i pikle:

  • świeży pomidor z cebulką i szczypiorem
  • pieczarki marynowane
  • ogórki konserwowe

Dania ciepłe:

  • żurek z jajkiem i białą kiełbasą
  • szynka wieprzowa w sosie śliwkowo pomidorowym
  • ryż kolorowy
  • brokuły gotowane na parze

Dodatki:

  • pieczywo staropolskie w szerokim asortymencie
  • bułeczki bankietowe pszenne i grahamki

Sosy: tatarski, chrzan

Desery:

  • wybór ciast polskich
  • bukiet owoców sezonowych

Napoje:

  • kawa/herbata
  • cukier, mleczko, cytrynka
  • woda niegazowana
  • soki owocowe