Bufety

Przekąski zimne:

  • schab po warszawsku faszerowany delikatnym masłem chrzanowym ze szczypiorkiem
  • rożki z szynki Babuni z twarożkiem na sałatce jarzynowej
  • panga smażona opatulona porem i marchewką
  • jajka faszerowane
  • ziołowe kotleciki z fetą i żurawiną

Sałatki i surówki:

  • ziemniaczana z jajkiem, warzywami i sosem majonezowo paprykowym
  • sałata francuska /sałata lodowa, ogórek, pomidor, sos vinegrette/
  • czerwona kapusta z jabłkiem i rodzynkami sułtańskimi

Warzywa i pikle:

  • świeży pomidor z cebulką i szczypiorem
  • ogórek świeży z koperkiem
  • korniszony

Dania ciepłe:

  • zupa gulaszowa z zacierkami
  • pierś z kurczaka w sosie z zielonego pieprzu
  • ziemniaki puree
  • kalafior gotowany ze złotą zasmażką

Dodatki:

  • pieczywo staropolskie w szerokim asortymencie
  • bułeczki bankietowe pszenne i grahamki

Sosy: tatarski, chrzan

Desery:

  • wybór ciast polskich
  • bukiet owoców sezonowych

Napoje:

  • kawa/herbata
  • cukier, mleczko, cytrynka
  • woda niegazowana
  • soki owocowe