Przekąski zimne:
- schab po warszawsku faszerowany delikatnym masłem chrzanowym ze szczypiorkiem
- rożki z szynki Babuni z twarożkiem na sałatce jarzynowej
- panga smażona opatulona porem i marchewką
- jajka faszerowane
- ziołowe kotleciki z fetą i żurawiną
Sałatki i surówki:
- ziemniaczana z jajkiem, warzywami i sosem majonezowo paprykowym
- sałata francuska /sałata lodowa, ogórek, pomidor, sos vinegrette/
- czerwona kapusta z jabłkiem i rodzynkami sułtańskimi
Warzywa i pikle:
- świeży pomidor z cebulką i szczypiorem
- ogórek świeży z koperkiem
- korniszony
Dania ciepłe:
- zupa gulaszowa z zacierkami
- pierś z kurczaka w sosie z zielonego pieprzu
- ziemniaki puree
- kalafior gotowany ze złotą zasmażką
Dodatki:
- pieczywo staropolskie w szerokim asortymencie
- bułeczki bankietowe pszenne i grahamki
Sosy: tatarski, chrzan
Desery:
- wybór ciast polskich
- bukiet owoców sezonowych
Napoje:
- kawa/herbata
- cukier, mleczko, cytrynka
- woda niegazowana
- soki owocowe